Barona IT lanseeraa tänä keväänä IT-projektihallinnan ammattilaisille tarkoitetun Projari.fi -palvelun, jonka tarkoituksena on auttaa IT-alan ammattilaisia löytämään seuraava projekti tai tehtävä mahdollisimman jouhevasti.

”Palvelua pilotoitiin viime vuonna ja saimme hyvää palautetta palvelun käyttäjiltä. Olemme palautteiden perusteella hioneet palvelua ja toimintaamme. Nyt olemme valmiita laajentamaan palvelua entisestään, sanoo Barona IT:n Saila Karonen.

Palvelu on IT-projektihallinnan ammattilaisille maksuton. Palveluun liittymällä henkilö saa tuekseen kokeneen sparraajan, joka auttaa osaajaa löytämään kiinnostavia työmahdollisuuksia sekä projekteja niin avointen roolien kuin piilotarpeiden joukosta.

”Toimimme aktiivisesti IT-alan yrityksissä ja saamme jatkuvasti kyselyitä muun muassa kokeneista projektipäälliköistä”, summaa Saila Karonen.

Palveluun liittyminen ei sido henkilöä mihinkään, vaan tarjoaa uuden väylän projektien etsimiseen.

”Meillä on pitkä kokemus erilaisten IT-projektihallinnan ammattilaisten rekrytoinnista. Työllistämme vuosittain lähes sata projektihallinnan asiantuntijaa asiakkaillemme ja olemme huomanneet, että markkinoilta on puuttunut vastaavanlainen palvelu. Uuden projektin etsiminen vie helposti paljon aikaa ja osa projekteista ei koskaan tule julkiseen hakuun. Haluamme tarjota osaamistamme ilmaiseksi osaajien käyttöön ja varmistaa, että siirtyminen uuteen projektiin on mahdollisimman vaivatonta”, kommentoi Juha Kuuttinen.

Yrityksille palvelu tarjoaa mahdollisuuden resursoida kehitysprojektiin osaamista nopeasti juuri niin pitkäksi aikaa kuin on tarve. Palvelun kautta yritys voi löytää esim. kokeneita projektipäälliköitä, scrum mastereita tai product ownereita. Mikäli osaamisen tarve vakinaistuu tai osaamisesta muodostuu yritykselle strategista hyötyä, yritys voi myös rekrytoida henkilön omille palkkalistoille ja näin välttää osaamisvuodon tiukassa kilpailutilanteessa.

“Palvelusta on etua sekä osaajalle että yritykselle. Emme vain yhdistä tekijöitä ja yrityksiä, vaan pyrimme siihen, että sekä yritys että osaaja sopivat toisilleen täydellisesti”, lisää Saila Karonen.

Projari.fi-palveluun voi käydä tutustumassa täältä.

LISÄTIETOA PALVELUSTA ANTAA:

Saila Karonen
saila.karonen@barona.fi
+358 50 321 0343

Juha Kuuttinen
juha.kuuttinen@barona.fi
+358 50 355 0700